Ивана Каратукова — личен тренер кај тебе дома

Ивана е инструктор по Power Pilates во студиото Powerhousе. Таа е 17 години посветена на работата и усовршување на техниката. Ќе те воведе во концептот body and mind, кој што е принцип на функционален тренинг кој ги активира најдлабоките мускули. Тренинг направен според твојата моментална физичка спремност и е дизајниран и за жени и за мажи. Ивана со Power Pilates пред се ја има постигнато својата цел на баланс во телото и умот, а сега ќе и биде голема мотивација да ти помогне и тебе. Секогаш бутни си ги своите лимити.

Процесот е следен:

  1. Соберете се минимум 5 луѓе, или пријави се па ние ќе ти најдеме група.
  2. Пријавете се овде и кажете кое време најмногу ви одговара.
  3. За повеќе прашања пиши ни на info@fitkit.app или искомуницирај не на нашите профили на Instagram или Facebook.

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore