FitKit Pixel

FitKit Plus X-Fit програма на Елисавета Димовска

Почнала да тренира од љубопитност, а денес е еден од најдобрите тренери и нутриционисти во земјава. Запознај ја Елисавета Димовска, тренер што ја води програмата X-Fit на FitKit Plus. 👋 Започнав да тренирам за прв пат во 2014 година. Претходно немав искуство со никаков спорт и сакав да воведам промена кај себе. Кога видов како […]

Повеќе

Елисавета Димовска — личен тренер кај тебе дома

Eлисавета е нутриционист и во исто време фитнес тренер. Вежба повеќе од 6 години, а последниве 3 години работи како нутриционист и тренер, а исто и како групен тренер во Битола. Оние кои ќе изберат да тренираат со Ели, добиваат консултации за исхрана и суплементација, план за исхрана со прилагодени макро и микро-нутриенти според нивни […]

Повеќе