FitKit Pixel

Колку време треба да вежбам за да имам видливи резултати?

https://www.facebook.com/MarioFitnet Ако редовно вежбаш, но се уште не можеш да забележиш видливи резултати, можеби е време да се преиспиташ зошто е тоа така? 🤔 Дали некаде грешиш при фитнес рутината, или, пак не си ги мериш резултатите соодветно? Можеби си само нестрплив/а и сакаш да постигнеш резултати преку ноќ? Телото не фунционира така. 🤦‍♂️ Марио […]

Повеќе

Марио Јовановски — личен тренер кај тебе дома

Кој вели дека одреден, мал сет на навики и избори, практикувани прекувремено не можат да сменат целосен курс на животот? Токму тоа го направија за Марио! Почнувајќи на почетокот на неговото патување, како најобичен посетител на теретана со желба да го смени својот физички изглед од кој не беше задоволен, па до натпреварувач на бодибилдинг […]

Повеќе