ментално-здравје-фиткит

11 начини како разговорот со психолог ќе ти го подобри менталното здравје (покрај вежбањето)

Имаш ли често денови кога се чувствуваш анксиозно, депресивно? 😔 Не ти се станува од кревет, иако веќе си резервирал/а тренинг? Постојано си под стрес […]

11 начини како разговорот со психолог ќе ти го подобри менталното здравје (покрај вежбањето) Повеќе