FitKit Plus Power Pilates програма на Ивана Каратукова

Пилатесот ѝ бил љубов на прв тренинг, a денес таа е еден од најдобрите пилатес тренери во земјава, со многу задоволни вежбачи кои со нетрпение […]

FitKit Plus Power Pilates програма на Ивана Каратукова Повеќе