FitKit Pixel

Бидете креатори на сопствениот животен баланс

Ако некогаш си доживеал прегорување од работа, веројатно си свесен дека чувството на презаситеност што си го искусил, не било баш сјајно. Голем дел од професионалците сметаат дека колку повеќе работат, толку повеќе ќе заработуваат и само на тој начин ќе можат да уживаат во благодетите на животот. Сепак, реалноста е малку поинаква. Прекумерното работење, […]

Повеќе