Бидете креатори на сопствениот животен баланс

Ако некогаш си доживеал прегорување од работа, веројатно си свесен дека чувството на презаситеност што си го искусил, не било баш сјајно. Голем дел од професионалците сметаат дека колку повеќе работат, толку повеќе ќе заработуваат и само на тој начин ќе можат да уживаат во благодетите на животот. Сепак, реалноста е малку поинаква. Прекумерното работење, […]

Повеќе