FitKit Pixel

Емилија Попјордановска — личен тренер кај тебе дома

Уште од најрана возраст Еми е заљубена во практикување на спорт и нејзиниот ден не може да се замисли без активност. Почетоците се со пливање, но подоцна професионално се посветува на одбојката — спорт што ја има научено на континуитет, одговорност, чувство за тимска игра и меѓусебно помагање. Во текот на спортските ангажмани таа почнува да ја […]

Повеќе

Личен тренер кај тебе дома

Сите сме дома и на сите ни недостигаат вежбалните. Но, најверојатно треба да го прифатиме фактот дека “нормалното вежбање” ќе ни недостига уште некое време. Во ред е и да си се пожалиме. Што можеш да направиш за да си помогнеш и како можеме ние како ФитКит да ти помогнеме? Отсега, покрај можноста за закупување […]

Повеќе