FitKit Pixel

Се комплетираше првата #фиткафана

Среда 18:30 – време за собир на многу различни луѓе во една кафана – фит кафана. Главна на менито е заедничката цел, да напредуваме. Докажавме дека прогресот не секогаш е напорна работа а уште помалку невозможна. Гостите се собираат, мерките се запишуваат… Неизвесност го демнее секој од нас. Се прашуваме кој ќе биде победникот за […]

Повеќе