Пост празнична депресија: 10 начини како вежбањето може да помогне

Photo credits: @olyakobruseva По веселата, луда атмосфера и еуфорија која владее за време на празниците, собирање на семејството, многу храна, алкохол, веселби и “шопинг треска” […]

Пост празнична депресија: 10 начини како вежбањето може да помогне Read more