FitKit Pixel

Марија од 20 Minutes: Со електро-мускулна стимулација за 20 минути ќе замениш 3 тренинга!

Ако постојано си во трка со времето, а сакаш да постигнеш брзи фитнес резултати, тренинзи со електро-мускулна стимулација (ЕМС) можеби се вистинското нешто за тебе.👇 ЕМС или електро-мускулна стимулација е иновативна фитнес технологија која испраќа мали и безболни електрични импулси диреткно до мускулите, зголемувајќи ги нивните природни контракции. На овој начин секој тренинг станува повеќекратно […]

Повеќе