Fame Fitпрограма со Рита Конзулова на FitKit Plus

Пред скоро една деценија си отвори свое пилатес студио, место каде што многу вежбачи стануваат се позадоволни од себе, а таа помотивирана за работа токму […]

Fame Fitпрограма со Рита Конзулова на FitKit Plus Read more