FitKit Pixel
Функционален Фитнес

Како настанал функционалниот тренинг и зошто треба да му дадеш шанса?

Ако си финтес ентузијаст, сигурно барем еднаш си пробал/а функционален тренинг или барем ти поминала низ глава идејата да видиш што точно се случува на овие тренинзи. 😁 Заедно со Антониа од Fitness Land ти припремивме неколку основни вежби кои може да ги пробаш дома, пред да се одлучиш да ја практикуваш овaа дисциплина. Можеби ти […]

Повеќе