FitKit Pixel

Kangoo Club Skopje — JUMP UP: Have fun getting fit!

Кога метежот и вревата на секојдневието се премногу заморни, фитнес клубовите се овде за да бидат твојот издувен вентил и да те наполнат со позитивна енергија. Токму тоа што го прави Kangoo Club Skopje — JUMP UP, модерна локација за сите оние што сакаат да пробат нова и динамична дисциплина на вежбање. Она што ги прави уникатни […]

Повеќе