FitKit Pixel

Прирачник за медитација — бегство од хаотичниот живот

Едноставни работи што треба и не треба да се прават во медитација Don’ts Не мислете дека ви треба потполно тивко и мирно место за да медитирате. Во реалниот свет, а особено во дом со деца или во канцеларија, речиси е невозможно да биде ,целосна тишина. Не убедувајте се себеси дека ви треба специјална опрема како што […]

Повеќе