FitKit Pixel

Направи си сам/а — тренинг за сила

Ако гледаме историски уште многу пред да се појават комерцијалните справи за вежбање, во посовремените и поразвиените општества постоеле натпревари за сила и издржливост. Силните и фит мажи и жени користеле дрва, камења, алати и машини за обработка на земја, се’ со цел да ја подобруваат својата физичка спремност и мускулатура. Ако можеби сакаш да […]

Повеќе