FitKit Pixel

Rituals studio: Intention + repeated action = Rituals

Под мотото Intention + repeated action = Rituals, фитнес центарот Rituals е позитивен пример дека кога станува збор за вежбање, не е до квантитетот на вежбањето, туку до квалитетот. -Не ги ограничуваме вежбачите со термини. Може да доаѓаат кога имаат слободно време. А доколку немаат слободно време, имаме тренинг кој трае само 30 минути, велат […]

Повеќе