FitKit Pixel

Мејди од Star Gym: Наскоро очекувајте теретана и на отворено!

Модерен објект, опремен со стил, современи финтес справи и стотици задоволни клиенти. Со ова може да се пофали скопското студио Star Gym кое што веќе речиси две години покажува како треба да изгледа и функционира еден фитнес центар. 👌 Иако не успеале да им понудат онлајн часови на вежбачите поради малиот интерес за вежбање од […]

Повеќе