FitKit Pixel

Мартина : Јогата им помага на бремените жени подобро да се запознаат со нивните внатрешни и…

Се чини дека јогата станува се повеќе и повеќе популарна во Македонија. Таа е единствена практика која е комбинација на вежби за умот и за телото. Yoga with Martina e уште еден доказ дека физичките активности надополнети со ментални, се одличен начин да постигнеш мир и хармонија. 🙏 Веќе една година, Yoga with Martina е […]

Повеќе