Вики од Viola Beauty Center: На секој му треба квалитетно време издвоено за самиот себе!

Viola-Beauty-Center

Ако си од Битола, сигурно ти е добро познат спа и фитнес центарот Viola Beauty Center, којшто веќе 13 години им помага на Битолчани да бидат најдобрата верзија од себеси. 👸

Решавање на кожни проблеми, третмани за разубавување, масажа, грижа за своето тело, вежбање со личен тренер, групни тренинзи, нутриционистички совети и емоционалната грижа за самите себе, се само дел од широката лепеза на услуги што ги нуди Viola Beauty Center.

Viola-Beauty-Center

Под мотото Затоа што ти треба време за себе 🏆 овој центар постојано се надоградува со нови активности за вежбање и релаксација што им ги нуди на своите клиенти:

✅ Функционален тренинг

✅ Фитнес

✅ Аеробик

✅ Кардио

✅ Спа

✅ Табата

Viola-Beauty-Center

Вики Димова од тимот на Viola Beauty Center вели дека максимално се вложуваат за да ги задоволат сите преференции на своите клиенти: 

Се гордееме со тоа што ни расте бројот на членови од сезона во сезона. 📈 Продолжуваме да ги следиме најиновативните трендови и секогаш да воведуваме нови дисциплини.

👣 Доколку те заинтересиравме да му дадеш шанса на Viola Beauty Center и да си пружиш квалитетно време за себе, посети го студиото што се наоѓа во центарот на градот Битола на улицата „Цар Самоил” број 75 (во близина на Саат Кулата). 

Viola-Beauty-Center

A за да бидеш во тек со сите новости на Viola Beauty Center, еве како можеш да ги најдеш на социјалните мрежи: 

📸 Instagram: @violabeautycenterbitola

👍Facebook: ViolaBeauty Centar и Viola Fitness Girls

🖱️ Website: www.violabeautycenter.com.mk

FitKit logo

Viola Beauty Center е уште еден член на ФитКит фамилијата. ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и како платформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови.

Закажи си тренинг преку ФитКит апликацијата, достапна на PlayStore и AppStore. Посети го студиото на Viola Beauty Center и пиши review како си поминал/а. 😊