Фиткит

Луѓето се чудат дека јадам по 15 јајца на ден, но не планирам да ги откажам!

ФитКит инспирација: Горан Тромбев од Битола Се занимава со бодибилдинг 11 години и јаде по 15 јајца дневно. Сè, ама обичен не! Запознајте ја нашата ФитКит […]

Луѓето се чудат дека јадам по 15 јајца на ден, но не планирам да ги откажам! Повеќе

Евгенија од Скопје: Престанав да бројам колку серии изгледав, ама не престанав да вежбам!

ФитКит инспирација: Евгенија Ризова од Скопје Активна, незапирлива и супер кул, нашата следна ФитКит инспирација, 19-годишната Евгенија Ризова од Скопје (Евги) не дозволи пандемијата да и

Евгенија од Скопје: Престанав да бројам колку серии изгледав, ама не престанав да вежбам! Повеќе

,,Најди луѓе што те мотивираат и постојано дружи се со нив”

ФитКит инспирација: Бобан Панзевски од Куманово Упорен, амбициозен и секогаш подготвен за акција. Ова најдобро го опишува нашиот Бобан Панзевски (Боби) од Куманово — ФитКит инспирација за оваа

,,Најди луѓе што те мотивираат и постојано дружи се со нив” Повеќе