FitKit Pixel

Наполнете си ги батериите

НАПРАВЕТЕ ГО ВЕЖБАЊЕТО ПОИНТЕРЕСНО Вежби на покривот од зградата? Јога во парк? Џогирање околу езеро или можеби утринско брзо одење околу вашето омилено место? Време е да го развеселите вашето вежбање. Сега, кога топлите денови конечно ни дојдоа, може да вежбате насекаде! ДОСТИГНЕТЕ ГО СВОЕТО НАЈДОБРО НИВО Ако ви се чини како да стагнирате, придружете […]

Повеќе