FitKit Pixel

Панел дискусија за физичката активност и менталното здравје како дел од Европската недела на…

Под мотото “Recovery is an evolution not a miracle”, Europe House и ФитКит организираат уште една панел дискусија по повод Европската недела на спортот која што ќе се фокусира на тоа како физичката активност влијае врз менталното здравје. Настанот е бесплатен и ќе се одржи на 22 септември (вторник) во просториите на Europe House во […]

Повеќе

Како против сивата економија во фитнес индустријата? Вклучи се и ти во дискусијата.

Под мотото “Let’s make it green”, Europe House и ФитКит организираат панел дискусија посветена на борбата против сивата економија во фитнес индустријата како дел од активностите по повод Европската недела на спортот. Настанот ќе се одржи на 21 септември (понеделник) во Europe House во Скопје со почеток од 11 часот. Истиот е подржан од Делегацијата […]

Повеќе