FitKit Pixel

5 ефикасни начини да согоруваш масти побрзо

Мастите се резрвоар за енергија на нашето тело, а многу често и најголемиот страв за изгледот. Сигурно си сретнал статија или некаков производ што промовира лесен или скратен пат до подобро тело и помалку масти. Супер звучи, но вистината е дека не постои магично стапче што ќе ти го овозможи тоа, туку постои подобро планирање […]

Повеќе