fitkitlocation

studio-60

Марија од Studio 60 – Правилното движење на телото започнува со нас!

Студио 60 е првото комплетно опремено STOTT PILATES®️ студио во земјава, целосно трансформирајќи го начинот на кој се изведува светски познатиот реформер пилатес тренинг. 🙌 […]

Марија од Studio 60 – Правилното движење на телото започнува со нас! Повеќе

Nagomy Fitness

Петар од Nagomy Fitness: Сите го имаат ѕверот во себе, ние го будиме!

Под мотото Сите го имаат ѕверот во себе, ние го будиме!, Nagomy Fitness од Скопје веќе 15 години ги поместува стандардите за тоа како еден

Петар од Nagomy Fitness: Сите го имаат ѕверот во себе, ние го будиме! Повеќе