FitKit Pixel

Зошто секој тренер треба да има фитнес блог и како да го сториш тоа?

Photo credits: NordWood Themes Ако порано фитнес тренер сакал/a да ги соопшти своите идеи пред пошироката публика, морал/a да се појави на телевизија или радио или да напишe статија во весник. Денес, со интернетот и социјалните мрежи работите се многу поедноставни. 😊 Но, колку промовирањето на социјалните медиуми е доволно за да ја покажеш својата експертиза […]

Повеќе