FitKit Pixel

Добредојде на FitKit

Би сакале да Ви се заблагодариме што ни давате шанса. FitKit e нова македонска мобилна апликација и сме пресреќни што можеби ќе станеш дел од фамилијата вежбачи кои ги користат нашите услуги. FitKit e мобилна апликација која овозможува користење на многу спортски и фитнес активности насекаде низ Скопје. Превземи ја апликацијата овде. Откако ќе ја […]

Повеќе