FitKit Pixel

Јанева за најдобрите фитнес центри на хотели во Скопје

Скопје нуди разни можности за фитнес активности, со оглед на големиот број фитнес центри и спортски клубови. Во изминатиот месец, со помош на FitKit, ги истражував најдобрите фитнес центри во хотелите во Скопје. Ги рангирав теретаните според одредени критериуми, како што се големина, фитнес опрема, услови и видови на тренинг, работно време, хигиена, атмосфера, вентилација, […]

Повеќе

Зошто “strong” е новото “sexy”

Факт е дека силно, тонирано и мускулно функционално тело е новото секси и за мажи и за жени. Зголеменото прифаќање на медиумите и компаниите за спортска облека дека убавината доаѓа во повеќе форми дава позитивен сигнал за да луѓето се охрабрени да живеат здрав и активен живот. Најдоброто од се’ е тоа што здраво и […]

Повеќе

Дали вежбам правилно?

На кој начин и да изберете да станете фит и каде и да вежбате, вежбите што ги правите не се само за да изгледате убаво. Секое движење има цел и активира одреден мускул или група мускули. За да ви биде тренингот поефикасен и да извлечете максимум од него, без да се повредите, треба само да […]

Повеќе

Добредојде на FitKit

Би сакале да Ви се заблагодариме што ни давате шанса. FitKit e нова македонска мобилна апликација и сме пресреќни што можеби ќе станеш дел од фамилијата вежбачи кои ги користат нашите услуги. FitKit e мобилна апликација која овозможува користење на многу спортски и фитнес активности насекаде низ Скопје. Превземи ја апликацијата овде. Откако ќе ја […]

Повеќе