FitKit Pixel

Хајди од GetFit: Каде и да се одвиваат тренинзите — резултати ќе има!

Да се вежба online и да се постигнат резултати од дома е еден од најголемите предизвици со кои што се соочивме во нашето 7-годишно постоење како фитнес студио, вели Хајди, тренер во штипското студио GetFit. На почетокот, вежбачите беа навистина разочарани, но храбро го прифатија овој нов предизвик, се опремија со реквизити и започнаа со […]

Повеќе