FitKit Pixel

Намали го воспалението после вежбање

Некои ја сакаат некои не ја сакаат. Те потсетува дека си направил нешто добро за телото и дека си потрошил калории, но понекогаш знае да биде и непријатна — особено ако си почетник. Болката или воспалението во мускулите е честа појава и за луѓето кои имаат редовна физичка активност и особено за луѓето кои ја немаат и […]

Повеќе