FitKit Pixel

Хајди од GetFit: Подобро онлајн тренинг, отколку ништо!

Оптимистички настроена и секогаш подготвена да преземе ризик, Штерјова Хајди од штипското GetFit студио е еден од оние тренери што не почекаа ни ден за да ги префрлат своите фитнес тренинзи онлајн. 🙌 Убедена дека онлајн часовите ќе бидат уште едно позитивно искуство за сите вежбачи, таа уште на 16 март, денот кога започнаа здравствените […]

Повеќе