FitKit Pixel

ZisGym: Местото каде што децата станаа мажи!

Кога ќе се спомене фитнес центар, првото нешто што им паѓа на памет на кавадарчани е ZisGym, современо фитнес студио лоцирано во срцето на Кавадарци. 😎 ZisGym не е само обична теретана. Ова е место каде што вежбите за оформување мускули, стекнување сила, трошење калории и издржливост се практикуваат според последните светски трендови. Препознатливо под […]

Повеќе