FitKit Pixel

10 фитнес навики на оскаровците што можете да ги копирате

Гламурозните фустани, елегантните костуми шиени по мерка и совршено обликуваните тела ќе бидат дел и од годинашното 92-то доделување на филмските награди — Оскар. Додека одбројуваме ситно до најпрестижните филмски награди во светот, дознајте кои се фитнес навиките на номинираните актери за оскар во главна женска и машка улога. Фитнес навиките на номинираните актери за најдобра женска улога […]

Повеќе