Соња од Body & Beyond: Не дозволувајте стравот од Ковид-19 вирусот да ве отргне од здравиот…

Стомак или задник? Повеќе не мораш да избираш затоа што можеш да ги таргетираш сите мускулни групи со само една справа — пилатес справата Реформер. Вежбањето на […]

Соња од Body & Beyond: Не дозволувајте стравот од Ковид-19 вирусот да ве отргне од здравиот… Read more