FitKit Pixel

Пилатес или аеробик: Како се појавиле и зошто треба да ги пробаш?

Photo credits: @olly Ако се уште се двоумиш која активност да почнеш да ја вежбаш — Аеробик или Пилатес, овој текст може да ти го даде одговорот. 👇 Ако целта ти е да ослабееш, aеробикот е дисциплнината за тебе, затоа што сепак тоа е кардио активност која ти ги активира големите мускули, го забрзува пулсот и трошиш дури […]

Повеќе

Соња од Body & Beyond: Не дозволувајте стравот од Ковид-19 вирусот да ве отргне од здравиот…

Стомак или задник? Повеќе не мораш да избираш затоа што можеш да ги таргетираш сите мускулни групи со само една справа — пилатес справата Реформер. Вежбањето на Реформер претставува најцелисходен и најефикасен тренинг на денешницата, а оваа дициплина можеш да ја пробаш во студиото на Body & Beyond. 👈 Станува збор за пилатес справа која се состои […]

Повеќе

Powerhouse Pilates: Првото студио што го донесе пилатесот во Македонија

Powerhouse Pilates се едни од пионерите во фитнес индустријата во земјава. Она што ги прави уникатни е тоа што Powerhouse Pilates е првото студио во Македонија што ја воведе пилатес техниката која веќе 18 години ја усовршуваат и надградуваат. Во одличен амбиент и динамична атмосфера, можеш да избереш да вежбаш Power Pilates, Cardio, Total Body […]

Повеќе