FitKit Pixel

Што да јадете пред вежбање

Зошто треба да јадете пред вежбање Кога тргнувате на патување, добро е да си го наполните резервоарот на автомобилот. Можеби го наполнивте пред неколку дена и сè уште има гориво. Но, ако сте паметни, ќе го дополните пред да тргнете за да не ризикувате да останете без гориво. Исто е и со телото. Ако наутро […]

Повеќе