FitKit Pixel

Ти здосадува на трака за трчање?

Го имаш ли истото чувство кога се работи за трака како и сите останати? 🙂 Не проаѓа време, или трчаш и постојано си на исто место. Едноставно пребрзо ти здосадува, особено ако си дома. И уште повеќе во зима! Епа ако заклучивме дека е подобро да одиш во твојата омилена фитнес локација и да те понесе […]

Повеќе