FitKit Pixel

Почетник во трчање

Има уште 3 недели до Скопски маратон и доколку немаш никакво искуство туку само ентузијазам, тогаш би ти препорачале да ја искористиш само онаа трка од 5км. Денес споделуваме неколку совети што можеби ќе ти помогнат да се спремиш и да си дадеш ветер во грб за следната година. Опрема за трчање Добрата вест е […]

Повеќе

Ти здосадува на трака за трчање?

Го имаш ли истото чувство кога се работи за трака како и сите останати? 🙂 Не проаѓа време, или трчаш и постојано си на исто место. Едноставно пребрзо ти здосадува, особено ако си дома. И уште повеќе во зима! Епа ако заклучивме дека е подобро да одиш во твојата омилена фитнес локација и да те понесе […]

Повеќе