Ecommerce

5 номинации за ФитКит на Ecommerce Awards 2023: Eве како да нè поддржите!

Откако лани го освоивме 2рото место во категоријата Е-продавница за модни додатоци, убавина, здравје и нега на годината на изборот за најдобрите во македонската е-трговија […]

5 номинации за ФитКит на Ecommerce Awards 2023: Eве како да нè поддржите! Read more

ФитКит се закити со признание за финансиска стабилност и кредибилитет

Ја заокружуваме годинава со уште еден во низата успеси – сертификат А+ за бонитет како значајно признание за финансиската стабилност и кредибилитет на компанијата. 🎉

ФитКит се закити со признание за финансиска стабилност и кредибилитет Read more

ecommerce

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија?

Тимот на ФитКит апликацијата беше дел од 6-тата регионална конференција за е-трговија насловена како: Redefining E-Commerce: A(I) New Era, во организација на Асоцијација за е-трговија

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија? Read more