FitKit Pixel

Како да ја најдеш најдобрата дисциплина?

Дали некогаш си размислувал за најдобрадата дисциплина или тип на вежбање што ќе ти гарантира резултати? Или можеби нешто што ќе ти го задржи континуитетот и нема да се откажеш пребрзо? Епа пред да одиме подлабоко во неколку точки кои ќе ти помогнат да го препознаеш ова запамети дека не постои најдобра дисциплина туку постои […]

Повеќе