Fitnessmotivation

Билјана-Најденовска

ФитКит Херој на Неделата: Билјана Најденовска

Динамична, полна со енергија и секогаш во потрага по адреналин. ⚡ Вежбањето ѝ помага да го подобри своето психо-физичко здравје за целосно да се посвети …

ФитКит Херој на Неделата: Билјана Најденовска Повеќе

бојан-живковиќ

Бојан Живковиќ – MyFitKit remote coach

Искусен личен тренер, врвен мотиватор и поранешен кошаркар со скоро 20 години искуство како кондиционен и фитнес тренер.  Запознајте го Бојан Живковиќ, еден од нашите …

Бојан Живковиќ – MyFitKit remote coach Повеќе

Јасмина-Станковска

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска

Обожава да трча и да искачува планински врвови како бесплатен начин за да го подобри своето физичко и психичко здравје. Често ја мотивира помислата дека …

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска Повеќе

blagica-bajikj

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ

Тренинзите за издржливост ѝ се омилени, бидејќи на тој начин може да се тестира себеси колку има напреднато од претходниот тренинг. Ја инспирираат сите оние …

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ Повеќе

vladimir-jordanov

ФитКит Херој на Неделата: Владимир Јорданов

На потешкиот начин научил колку е важно да го негува своето физичко и ментално здравје, воведувајќи здрав и активен начин на живот. Запознајте го Владимир …

ФитКит Херој на Неделата: Владимир Јорданов Повеќе

david-galevski

ФитКит Херој на Неделата: Давид Галевски

Својот пристап кон фитнесот го насочува кон интегрирање на здрави навики во секојдневната рутина, а не само кон постигнување на одреден број килограми на вага …

ФитКит Херој на Неделата: Давид Галевски Повеќе

ivana-paskoska

ФитКит Херој на Неделата: Ивана Паскоска

Тренингот го гледа како канал за ослободување од стресот, а инспирација црпи од секој кој што успеал да ја постигне својата цел во фитнесот.  Спортско качување …

ФитКит Херој на Неделата: Ивана Паскоска Повеќе

aleksandra-koceva-peshikj

ФитКит Херој на Неделата: Александра Коцева Стојанова

Постојано се стреми вежбањето да ѝ премине во животна навика, бидејќи голем дел од денот го поминува пред компјутер.  Паралелно, се вложува максимално во секоја …

ФитКит Херој на Неделата: Александра Коцева Стојанова Повеќе

Hristijan-Petrovski

ФитКит Херој на Неделата: Христијан Петровски

Тренирањето го прави да се чувствува поисполнето, да спие подобро и да има поуспешен работен ден. Верува дека токму енергијата е наш двигател за суштината …

ФитКит Херој на Неделата: Христијан Петровски Повеќе