FitKit Pixel

Умерено интензивен vs. Високо интензивен тренинг

Денешните општо прифатени упатства и правила за физичка активност препорачуваат од 150 до 250 минути неделно да се практикува активност со умерен интензитет (УИ) како што е брзо одење или пак слично нешто кое би можел да го направиш на трака, орбитрек или точак. Овие активности доколку ги правиш во фитнес центар дозволуваат и следење […]

Повеќе