FitKit Pixel

Како да го подобриш твојот ден

Избери подобра храна Кога ќе го почнете денот со вежбање голема е шансата во текот на денот и поздраво да се храните. Утрото е време кога луѓето посегаат по храна со многу шеќери, масти и јаглехидрати затоа што мислат дека овој вид храна ќе им помогне да се разбудат. Зголемете ја енергијата со вежбање Енергијата […]

Повеќе