Spa

vodic-valentajn-fitkit

Масажа или психолог – ФитКит водич за Валентајн

Да одиме на романтична вечера или да гледаме филм во кино? 🎥 Да купам некое мече со чоколадо, добро вино или парче облека? 🍷 Како […]

Масажа или психолог – ФитКит водич за Валентајн Повеќе

Зошто треба барем еднаш месечно да одиш во спа?

Ако редовно ги посетуваш спа центрите, веќе ти е јасно дека си заминуваш со чувство како да лебдеш во воздух, освежен/а и целосно ослободена со

Зошто треба барем еднаш месечно да одиш во спа? Повеќе