Marketing Tips

my-fit-kit

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис

Колку успешно досега ти се покажала промоцијата на твоето фитнес студио? Колку маркетингот е дел од твоите секојдневни активности? 🤔 Дури и да го имаш […]

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис Повеќе

5 маркетинг совети за јога тренери што ќе те издвојат од конкурентите

Photo credits: @domenicoloia Практикувањето јога се покажа како многу моќна алатка за време на пандемијата. Оваа дисциплина им помогна на многу практиканти да се справат

5 маркетинг совети за јога тренери што ќе те издвојат од конкурентите Повеќе