myfitkit

palestra-maticen-trener

Нова опција во фитнес центарот Палестра: 7 дена пробен период со матичен тренер и водени тренинзи

7 дена пробен период вежбање со матичен тренер и персонализирани водени тренинзи. Ова е новата опција што фитнес центарот Палестра им ја нуди на вежбачите

Нова опција во фитнес центарот Палестра: 7 дена пробен период со матичен тренер и водени тренинзи Повеќе

plan-ishrana-my-fit-kit

Како на едноставен начин да креираш планови за исхрана преку MyFitKit?

Ако често подготвуваш планови за исхрана за твоите клиенти, сигурно знаеш колку време и енергија ти одзема комбинирањето оброци според индивидуалните потреби на секоја личност.

Како на едноставен начин да креираш планови за исхрана преку MyFitKit? Повеќе

my-fit-kit

Kaко MyFitKit апликацијата ќе ти помогне да го дуплираш бројот на клиенти?

Фитнес и велнес индустријата имаа вистински бум во изминативе неколку години. 💥 Но, како тоа се одрази на твојот број на клиенти?  Дали конкуренцијата во

Kaко MyFitKit апликацијата ќе ти помогне да го дуплираш бројот на клиенти? Повеќе

my-fit-kit

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис

Колку успешно досега ти се покажала промоцијата на твоето фитнес студио? Колку маркетингот е дел од твоите секојдневни активности? 🤔 Дури и да го имаш

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис Повеќе

my-fit-kit

5 начини како MyFitKit апликацијата може да ти помогне да си ја зголемиш базата на клиенти

Во потрага си по креативни начини како да си го зголемиш бројот на вежбачи? 🚀 Сметаш дека имаш многу што да им понудиш на твоите

5 начини како MyFitKit апликацијата може да ти помогне да си ја зголемиш базата на клиенти Повеќе

my-fit-kit

Топ 4 алатки што треба да ги има еден личен тренер во 2023 година

По 2 месеци изминати од новата 2023 година, сигурно имаш некоја замисла во која насока сакаш да се движи твојот фитнес бизнис. 🤔 Дали сакаш

Топ 4 алатки што треба да ги има еден личен тренер во 2023 година Повеќе

my-fit-kit

6 причини зошто треба да го дигитализираш твојот фитнес бизнис уште денес

Без разлика дали си нов личен тренер со еден клиент или имаш фитнес студија на повеќе локации низ земјава, сакаш да им го пружиш најдоброто

6 причини зошто треба да го дигитализираш твојот фитнес бизнис уште денес Повеќе

my-fit-kit

Со MyFitKit до раст на твојот бренд како личен тренер, нутриционист или фитнес студио

Дали си размислувал/а колку ќе ти се олесни работата ако го автоматизираш креирањето планови за вежбање и исхрана, прогресот и комуникацијата со клиенти? 🤔 Зарем

Со MyFitKit до раст на твојот бренд како личен тренер, нутриционист или фитнес студио Повеќе

fitkit

Плодна година за ФитКит и ветувачки старт за 2023: 5 настани и достигнувања со кои се гордееме

👋 Ја испративме 2022 година со многу научени лекции, нови перспективи и храбри иновации што нашите членови ги прифатија со отворени раце. Гледајќи назад, 2022

Плодна година за ФитКит и ветувачки старт за 2023: 5 настани и достигнувања со кои се гордееме Повеќе