FitKit Pixel

Ивана од PowerHouse Pilates: Без разлика од каде тренираш, целта на вежбањето е иста!

-Tреба да си креативен и да го задржиш темпото и квалитетот на тренинзите без користење на реквизитите што се користат во сала, вели Ивана Каратукова, инструктор во PowerHouse Pilates. Таа пред месец дена се запознала со виртуелниот свет на онлајн вежбањето кога почнала со одржување тренинзи по Power Pilates преку платформата Zoom. -Zoom има супер […]

Повеќе

Powerhouse Pilates: Првото студио што го донесе пилатесот во Македонија

Powerhouse Pilates се едни од пионерите во фитнес индустријата во земјава. Она што ги прави уникатни е тоа што Powerhouse Pilates е првото студио во Македонија што ја воведе пилатес техниката која веќе 18 години ја усовршуваат и надградуваат. Во одличен амбиент и динамична атмосфера, можеш да избереш да вежбаш Power Pilates, Cardio, Total Body […]

Повеќе