Mental Health

investiranje-vraboteni

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд?

Или инвестираш во вработените, или ги губиш нив, или нивната лојалност во најмала рака. 👀 Ова е императив за денешната работа сила опкружена со голем […]

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд? Повеќе

физичко-и-ментално-здравје

Зошто слабото физичко и ментално здравје на вработените значи и помал профит за компанијата?

Дали знаеш дека во просек, една компанија губи годишно околу 2441 еврo поради здравствени и ментални предизвици на вработените? 👀 Оваа бројка е само уште

Зошто слабото физичко и ментално здравје на вработените значи и помал профит за компанијата? Повеќе

6 начини како да им помогнете на Вашите работени да си ја зголемат својата продуктивност

Еден вработен може да биде продуктивен само ако се наоѓа во добра физичка и ментална состојба. 💯 И тоа е императив за современите компании. Тие

6 начини како да им помогнете на Вашите работени да си ја зголемат својата продуктивност Повеќе

blagosostojba-vraboteni

Зошто инвестирањето во физичката и ментална добросостојба на вработените е уште поважно во 2024та година?

Дали знаеш дека компаниите што имаат активни велнес програми, го намалуваат ризикот дека нивните вработени ќе си заминат за 57%? 🤯 Овие бројки многу јасно

Зошто инвестирањето во физичката и ментална добросостојба на вработените е уште поважно во 2024та година? Повеќе

Менталното здравје на вработените е клучно за успехот на вашата компанија: Да или не?

Во динамичниот свет на бизнисот, успехот на една компанија се мери според нејзините приходи, растот и доминацијата на пазарот. Сепак, овде има еден клучен фактор

Менталното здравје на вработените е клучно за успехот на вашата компанија: Да или не? Повеќе

podobro-mentalno-zdravje-fitkit

3 начини како ФитКит ти помага да го подобриш твоето ментално здравје

Дали и на кој начин вложуваш во твоето ментално здравје? 🧠 Дали грижата за твоето ментално здравје ти е исто толку важна како и грижата

3 начини како ФитКит ти помага да го подобриш твоето ментално здравје Повеќе