Танцување

Танцувањето е вежбање за целото тело кое всушност е и забава во исто време. Тоа е добро за вашето срце, ве прави посилни и може да помогне во рамнотежата и координацијата. 30-минутниот час по танц согорува помеѓу 130 и 250 калории, приближно исто како и џогирањето.

Достапно во: