Фиткит Инспирација

filip-makraduli

ФитКит Херој на Неделата: Филип Макрадули

Авантуристички дух, амбициозен, професионалец и личност која што постојано наоѓа начини како да го интегрира вежбањето во секојдневниот живот. 💪 Запознајте го Филип Макрадули од

ФитКит Херој на Неделата: Филип Макрадули Read more

Симона Милковска Јованович

ФитКит Херој на Неделата: Симона Милковска Јовановиќ

Секогаш насмеана, спремна да помогне на секого и отворена за нови предизвици. Личност што живее според мотото: Ако луѓето околу мене се среќни и задоволни,

ФитКит Херој на Неделата: Симона Милковска Јовановиќ Read more

sergej-georgiev-joga-meditacija

Зошто јога и медитација се моќна комбинација што ќе ти го промени животот?

Дали имаш предрасуди кон јогата и медитацијата? Дали сметаш дека тие се губење на време? Сергеј Георгиев, учител по јога и медитација ќе ти го

Зошто јога и медитација се моќна комбинација што ќе ти го промени животот? Read more

katerina-angeliovska-meditacija

Како да почнeш со медитација и како да знаш дали има ефект?

Ако некогаш си пробал/а медитација, сигурно знаеш колку неколку минути медитирање целосно те рестартираат. Ако не си пробал/а, а имаш желба да почнеш со медитација,

Како да почнeш со медитација и како да знаш дали има ефект? Read more

александар-ристевски

ФитКит Херој на Неделата: Александар Ристевски

Љубител на пливањето, доброто вежбање во теретана и личност којашто не признава изговори. 💪 Запознајте го Александар Ристевски од Битола, нашиот ФитКит херој на неделата.👋

ФитКит Херој на Неделата: Александар Ристевски Read more

Симона Коруновска

9 начини како исхраната влијае врз менталното здравје

Дали знаеш дека она што го јадеш влијае врз начинот на кој што размислуваш? Дали ти се случило секогаш кога си под стрес да бараш

9 начини како исхраната влијае врз менталното здравје Read more

filmovi-vezbanje

Трети дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година

Ти избравме 5 филмови што ќе те покажат дека вежбањето може да биде забавна активност со безброј придобивки.  

Трети дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година Read more

filmovi-vezbanje

Втор дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година

Избравме уште една листа на филмови што ќе те опуштат за време на празниците и ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година. 🎬

Втор дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година Read more

filmovi-vezbanje

Прв дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година

Избравме листа на филмови што ќе те опуштат и ќе те мотивираат конечно да си го фатиш редот со вежбањето. 🎬

Прв дел: 5 филмови што ќе те мотивираат да почнеш да вежбаш во 2022 година Read more

фабио-фитнес-легенда

Начинот на исхрана и вежбање на моделот Фабио Ланзони кој краси 466 насловни страници

Како моделот и фитнес легенда Фабио Ланзони успева да го задржи момчешкиот изглед три децении по својата популарност? 🤔

Начинот на исхрана и вежбање на моделот Фабио Ланзони кој краси 466 насловни страници Read more

Olivia Newton-John

Како Оливија Њутн Џон од Брилјантин го победи ракот со активен и здрав начин на живот?

Кои се четирите тајни за животниот стил на Оливија Њутн-Џон кои ги следи без пардон?

Како Оливија Њутн Џон од Брилјантин го победи ракот со активен и здрав начин на живот? Read more